Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Γειά σας, έχω ένα παπαγαλάκι budgie και παρατήρησα ότι εδώ και 4 μέρες αναπνέει πολύ γρήγορα, κάθεται φουσκωμένο και δεν μιλάει πολύ είναι γενικά άκεφο τι μπορεί να έχει;

-Είναι συμπτώματα ότι είναι άρρωστο.μάλλον έμεινε σε κάποιο ρεύμα για μεγάλο διάστημα.βάλε το κλουβί του κοντά σε καλοριφέρ σκέπασε το μισό κλουβί με μια πετσέτα ώστε να μην ενοχλείται απο το φως την νύχτα.Τέλος στην ποτίστρα του λιώσε λίγο ασπιρίνη λιγότερη απο το 1/4 του δισκίου. Μπορεί να το βοηθήσει. Βεβαιώσου οτι η ποτίστρα είναι καθαρή.για να είσαι σίγουρη ρίξε την για λιγα δευτερόλεπτα σε νερό που βράζει.

Καλησπέρα.... Θα ήθελα την βοήθεια σου πάνω σ ένα θέμα . Εδώ και 3-4 βδομάδες περίπου το θηλυκό παπαγαλάκι μου συμπεριφέρεται λές και πρόκειται να γεννήσει....Κάθεται πολλές ώρες μέσα στην φωλιά πολλές φορές και τα βράδια αλλά μονό πούπουλα βρίσκω όταν την ελέγχω.Εγώ πιστεύω η πτώση της θερμοκρασίας την έχει επηρεάσει.Εσύ τι λές ; Μήπως ειναι καλύτερα ν απομακρύνω την φωλιά έτσι ώστε να την αποθαρρύνω εντελώς από το να γεννήσει; γιατί και με το να γεννήσει δεν πιστεύω να είναι επιτυχής η γέννα αν κάνει περισσότερο κρύο και δεν θέλω να την ταλαιπωρήσω άσκοπα ... Περιμένω την γνώμη σου..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! :)

-Σίγουρα πρέπει να βγάλεις την φωλιά.είναι η πιο ακατάλληλη περίοδο για ζευγάρωμα και γέννα. το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ταλαιπωρήσεις την θηλυκια και να έχεις αν πολλά προβλήματα στην ανατροφή των νεοσσών.

 
Design by Petras | mail me to arpetr@gmail.com