Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Νέο Ζευγάρι


Αυτό είναι το νέο μου ζευγαράκι.Την θηλυκιά την είχα μαζί με ένα άλλο αρσενικό περίπου 4 μήνες όμως πέθανε πριν λίγες εβδομάδες και αγόρασα ένα νέο αρσενικό.Χθες που τα έβαλα και τα δύο στο ίδιο κλουβί για πρώτη φορά, έδειχναν τρομαγμένα αλλά μετά απο λίγο άρχισαν να τα πηγαίνουν καλά.Ελπίζω να τα καταφέρω το καλοκαίρι να έχω νεοσσούς!!

Δημήτρη πολύ όμορφα τα παπαγαλάκια σου,να σου ζήσουν,καλά έκανες και δεν άφησες μόνη της την θηλυκιά και της έφερες παρέα.Να είσαι σίγουρος το καλοκαίρι θα έχεις την πρώτη γέννα.

































4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

GEIA SOY EIXA STILEI THN PROIGOYMENH EBDOMADA APO TO NEO MOY ZEYGARI...ΤΗN
KYRIAKH EBALA THN FWLIA STO KOYBI GIA NA ZEYGAROSOYN GIATI TA EBLEPA PWS SIMPATHISAN TO ENA TO ALLO ALLA MEXRI SIMERA DEN EIDA KANENA AYGO SIMENEI KATI AYTO????MHPWS EKANA KAPOIA BIASTIKI KINISH???? MHPWS PREPEI NA ARXISW NA ANYSIXW?????

Greek Budgies είπε...

Γεια σου Δημήτρη,βγιάστηκες πολύ με την φωλιά,θα σε συμβούλευα να την βγάλεις και να προσπαθήσεις ξανα σε έναν μήνα περίπου στην περίοδο των γιορτών του Πάσχα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

FILE AKOLOYTHISA TIN SYMBOYLI SOY KAI PIGA NA BGALW THN FWLIA ALLA KOITAZWNTAS MESA BRIKA 2 FTERA KAI MIA MPOYKIA PSWMI KAI ETSI TIN AFISA STHN THESI THS GIATI KATALABA PWS H THYILIKIA ARXISE NA KANEI THN FWLIA TIS GIA NA GENISEI...KALA EKANA??

Greek Budgies είπε...

Τα budgies δεν κάνουν φωλιά με την ιδια λογική των ωδικών πουλιών που μαζευουν κλαδάκια και άλλα υλικά
τα θυληκά budgies θέλουν συνήθως την φωλιά καθαρή για να γεννήσουν άρα πιστεύω ότι μάλλων καθαρίζοταν ,μέσα στην φωλιά και είδες τα πουπουλα και ή έπαιζε και έβαλε το ψωμί μέσα.Επίσης μην τα ταίζεις ψωμί,τα Budgies έχουν πρόλοβο οπου κρατάει το φαί ένα διάστημα και μετά το διοχετεύει στο στομάχι σιγά σιγά.Το ψωμί μπορέι να φουσκώσει στο πρόλοβο και να φρακάρει ο οισοφάγος.

 
Design by Petras | mail me to arpetr@gmail.com