Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ερωτήσεις-Απαντήσεις



Καλησπέρα , σας επισυνάπτω 2 φωτογραφίες από ένα ζευγάρι παπαγαλάκια που μου έδωσαν σήμερα .Εκτιμώ ότι είναι ζευγάρι απο το χρώμα των χαλινών που είναι διαφορετικό όπως φάινετε καθαρά στις φωτογραφίες .Θέλω να μου πείτε άν απο αυτό μπορούμε να καταλάβουμε αν είναι ενήλικα και μπορούν να μπουν στην διαδικασία αναπαραγωγής . Αν ναί , είναι τώρα ο καιρός για αυτό;Ευχαριστώ και να είστε καλά για τις πληροφορίες που μας δίνετε μέσα απο το ιστολογιό σας .

Καλησπέρα Κώστα,πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου,όντως είναι ζευγάρι όπως κατάλαβες. Τα budgies σου πιστεύω οτι είναι ενήλικα και αυτό το καταλαβαίνω από τα ράμφη τους που είναι φθαρμένα στις άκρες τους. Μπορείς να τα βάλεις για ζευγάρωμα όποτε θελήσεις απλά θα σε συμβούλευα να το έκανες αργότερα όπου θα ανέβει η θερμοκρασία και θα σταθεροποιηθεί. Αν θέλεις να τους βάλεις απο τώρα φωλιά

κάνε το απλά κράτα το κλουβί σε εσωτερικό χώρο συνέχεια, Επίσης ξεκίνα τους διατροφή με αυγό, να τους βάζεις μισό καλο βρασμένο αυγό ανα 3 μέρες μαζί με το τσόφλι του, λίγα φρούτα όπως μήλο ή κανένα μαρουλάκι θα είναι ότι πρέπει ώστε να είναι έτοιμα για την γέννα. Λόγο του καιρού μπορεί να μην θελήσουν να ζευγαρώσουν. Μπορείς να "πυρώσεις" τον αρσενικό ,όπως λέμε, προσθέτοντας καναβούρι στη διατροφή τους.
















 
Design by Petras | mail me to arpetr@gmail.com