Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Νέα παπαγαλάκια Αναγνώστη

Η Γεωργία μας ξανά έστειλε φωτογραφίες απο τα 2 νέα παπαγαλάκια της. Είχε δυο θηλυκά και αγόρασε 2 αρσενικά ώστε να τα κάνει ζευγάρια. Ρωτάει αν μπορεί να τα έχει όλα μαζί και να τα ζευγαρώσει. Μπορεί να έχει μαζί και τα τέσσερα αλλά σίγουρα όταν θα έρθει η ώρα να βάλει φωλιές αυτά θα μαλώνουν και κυρίως τα αρσενικά γιατί θα θέλουν να ζευγαρώσουν και με τις δυο θηλυκές.





9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to zeygarwma prepi na ginei se skotino xwro???

Greek Budgies είπε...

όχι δεν έχει καμία σχέση,από την στιγμή που έχεις ζευγάρι σε ένα κλουβι και βάλεις φωλιά,αυτα θα ζευγαρώνουν τα πρωινά συνήθως.

Ανώνυμος είπε...

poso kairo ena budgie klosaei ta ayga tou

Greek Budgies είπε...

Η επώαση διαρκεί 18 μέρες.

Ανώνυμος είπε...

το θηλυκο μου μπαινει στην φωλια για παρα πολυ ωρα χωρις ομως να κανει αυγα ..... με αυτο τον τροπο ελεγχει την φωλια???

Greek Budgies είπε...

Το κάνουν αυτό συχνά τα θηλυκά ειδικά όταν πρωτοβάζουμε την φωλιά στο κλουβί και την περιεργάζονται,δεν σημαίνει οτι θα γεννήσουν όμως.

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστώ.... :-)

Ανώνυμος είπε...

η θηλυκια μπαινει στη φωλια ομως τσιμπαει τον αρσενικο και δεν τον αφηνει να την πλησιασει.Δεν τα βρισκει με κανενα αρσενικο, τι να κανω; υπαρχει περιπτωση να τα βρουν;

Greek Budgies είπε...

υπάρχει περίπτωση να τα βρούν αρκεί να κάνουμε υπομονή. χρειάζεται χρόνο,βγάλε την φωλιά για να μειώσεις την ένταση που ίσως να προκαλεί στην θηλυκιά .

 
Design by Petras | mail me to arpetr@gmail.com