Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Ερωτήσεις - Απαντήσεις



ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ BUDGIE 3 ΜΗΝΩΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ LUTINO KAI ENA ALBINO. TO ALBINO ΦΛΥΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΤΙΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΦΎΛΟ ΤΟΥΣ?????????
ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ALBINO??ΓΙΑ ΤΟ LUTINO ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ.
ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΘΗΛΥΚΑ ΦΛΥΑΡΙΖΟΥΝ??????ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

-ΑΡΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ albino 3 ΜΗΝΩΝ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΡΟΖ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΤΟΥ. (ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ).

- Γεια σου Γιώργο, πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου,μπορύμε να δουμε καθαρά τον χαλινό του πουλιού,γενικά σε τόσο μικρή ηλικία είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε το φύλο ενός budgie και πόσο μάλιστα σε ένα albino. Μπορώ να πώ ότι όσο η περιοχή γύρω απο τα ρουθούνια του δεν ασπρίζει αλλά αντίθετα σκουραίνει όπως μας λες τότε πιστεύω ότι είναι αρσενικό. Μπορούνε βέβαια και οι αναγνώστες μας να σχολιάσουν και να πουν την γνώμη τους.

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ερωτήσεις- Απαντήσεις






  


Καλησπέρα είμαι καινούργιος.Χθες αγόρασα δυο παπαγαλάκια, αρσενικό και θηλυκό μου είπαν και σήμερα παρατήρησα το ράμφος του ενός είναι σαν να βγάζει κι'άλλο από πάνω.

-Όντως φαίνονται για ζευγάρι. Όμως πρέπει να σταθούμε στο γεγονός οτι το θηλυκό παπαγαλάκι είναι δύσμορφο.αυτή η ανωμαλία που έχει στο ράμφος φαίνεται πως είναι εκ'γενετής και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το επιστρέψεις πίσω και να πάρεις ένα πιο υγιές.

 
Design by Petras | mail me to arpetr@gmail.com